Esports vedonlyöni

Esports vedonlyönti on verrattaen uusi markkina. Samanlailla kuin normaalissakin urheilussa, myös eurheilussa on kilpailullinen puoli, minkä myötä siihen on muodostunut kasvava vedonlyöntimarkkina. Usein esports vedonlyönnissä on enemmän dataa saatavilla ja sitä on mahdollista ennustaa helpommin kuin normaalia urheilua. Joukkueet ovat pieniä, joten analysoitavaaa on vähemmän.

Jokainen turnaus kasvattaa eurheilu-markkinaa entisestään, joten jos pelaat jotain peliä kilpailullisesti tai tiedät jostain pelistä paljon nippelitietoa, niin esports vedonlyönti on hyvä keino saada taskuun vähän ylimääräistä rahaa.

Mitä on esports vedonlyönti?

Eurheilu tulee sanoista Electronic Sports ja se viittaa konsoli- tai tietokonepeliin missä kaksi tai useamman pelaajan joukkue kilpailevat keskenään. Kilpailu käydään yleensä verkossa, mutta isoimmat turnaukset järjestetään LAN-turnauksina.

Kilpailullisia pelejä on lukuisia ja niissä pyritään voittamaan keinolla millä hyvänsä. Tämä kilpailullisuus on avannut ovet esports vedonlyöntimarkkinoille ja se kasvaa kasvaa kasvamistaan.

Vasta viime vuosina ammattipelaamisesta on tullut käsite. Aikaisemmin se oli lähinnä harrastus vaikka siihen tuhlattiinkin aikaa todella paljon. Viime aikoina parhaimmat eurheilijat ovat tienanneet jopa miljoonia ja esportsin ympärille on muodostunut liittoja. Myös joukkueiden taustat ovat muuttunut ammattimaiseksi. Palkkaa saavat markkinointikoneisto, valmentajat ja joillain joukkueilla on jopa huoltaja mukana reissuillansa.

Miljoonat ihmiset lyövät näistä tapahtumista vetoa päivittäin ja seuraavat tapahtumia esimerkiksi Twitchissä.

Esports vedonlyöntibonukset

Esports vedonlyönnissä niinkuin muissakin on tärkeää hyödyntää vedonlyöntitoimistojen tarjoamat bonukset. Tämä on vähän niinkuin tilaajalahja lehtikaupoissa. Vedonlyöntitoimistoilla on niin kova kilpailu asiakkaista että nämä antavat aina edun pelaajalle. Olemme listanneet kaikki parhaat bonukset esports pelaajalle valmiiksi ja meidän kauttamme saa usein vielä korotettuja bonuksia.

Esports kertoimet

Esports kertoimet muodostuvat samanlailla kuin normaalissakin urheilussa, mutta usein niissä ei olla niin tarkkoja vaan markkinan annetaan määrittää kerrointa aika paljon. Tästä syystä nopeat saavat pelattua kohteita paremmalla odotusarvolla

Kerroin ilmoitetaan desimaalina. Esimerkiksi ENCEn voitto OG:sta voidaan ilmoittaa muodossa 1.6. Tässä tilanteessa 100€ vedolla teet 60€ voittoa ENCEä pelatessasi. Mitä pienempi kerroin on sitä todennäköisemmin se lähtökohtaisesti osuu. Sinun tehtävä on etsiä virheitä näistä todennäköisyyksistä, jotta pystyt tekemään voittoa pitkässä juoksussa. Pienellä kertoimella riskit on pieniä mutta myös voitot ovat pienempiä. Meidän esports vihjeissämme pyrimmy vihjaamaan kertoimia mitkä ovat tuottoisia.

Erilaisia esports vetomuotoja

Yleisimmät vetomuodot esports vedonlyönnissä

Turnausvedot

Veikkaat koko turnauksen voittajaa, tai muita turnaukseen liittyviä tapahtumia. Usein enakkosuosikin kerroin ei ole näissä ikinä pelattava, kannattaa etsiä yllättäjiä keskikastista, missä pelivaihto on pientä. Tämä esports vedonlyöntimuoto on siitä hauska, että saat jännitettävää koko turnauksen ajaksi.

Matsin voittaja

Tässä veikkaat yksittäisen pelin päättymistä. Tässä pelimuodossa kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Jos ajoitat vedonlyönnin heti matsin alkuun, niin kertoimet ovat syöty ainakin ennakkosuosikeille. Pyri ajattelemaan asiaa niin että lyöt sitä joukkuetta mitä massa ei pelaa.

Totalit

Lyäs veto erilaisista lukumäärätapahtumista. Yleisin on kierrosten lukumäärä. Esimerkiksi CSGO:ssa paras kolmesta formaatissa veikkaat sitä että pelataanko ottelussa yli vai alle 2,5 karttaa. Tähän voit löytää paljon muotakin vetokohteita kuten tappojen tai kuolemien määrä.